Atenție, șoferi și călători! Traficul rutier pe drumul local Chișinău-Budești-M5, suspendat

Primăria municipiului Chişinău informează că de joi, 4 aprilie 2019, va fi sistată circulația transportului pe drumul local L455 (Chișinău - Budești - M5), tronsonul (acces comuna Budești - M5). Măsura este luată în legătură cu necesitatea desfășurării lucrărilor de reparație a arterei de circulație menționate.

Foto: UNIMEDIA

Totodată, în perioada 04.04.2019 - 18.04.2019, va fi sistată circulația autocamioanelor pe traseul Chișinău-Budești, inclusiv pe str. Chișinăului din comuna Budești.

Reieșind din necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic pe drumul L455, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

- Ruta de autobuz nr. 38: de pe traseul Chișinău - Vadul lui Vodă, prin satul Budești, pe str. Chișinăului până la traseul M5, traseul M5, str. Budeștii Noi și în continuare pe traseul stabilit;

Retur - pe același traseu.

- Ruta de microbuz nr. 151: de pe traseul Chișinău - Vadul lui Vodă, prin satul Budești pe str. Chișinăului și str. Izvorul Vieții, până la traseul M5, traseul M5, str. Sfânta Maria și în continuare pe traseul stabilit;

Retur - pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.


Pub