(foto/video) Criza la Academia Zimbru continuă. Antrenorii au anunțat că nu reiau pregătirile până nu-și primesc salariile restante

Situația de criză de la Academia Zimbru este departe de a fi rezolvată. Astăzi, mai mulți părinți au avut o discuție la baza Zimbru cu conducerea clubului și a Academiei.

Astfel, antrenorii au anunțat public că nu ma acceptă promisiuni și că așteaptă să le fie respectate drepturile salariale. Profesorii spun că de 3 luni nu au mai primit niciun leu și că nu mai cred în nicio promisiune a patronilor.

Zeci de părinți revoltați au venit la baza Zimbru / Sursa:UNIMEDIA

De cealaltă parte, președintele executiv al Zimbrului, Alexandru Oprea spune că la momentul dat clubul nu are resurse de a le achita datoriile, dar spune că între 15 aprilie și 15 mai, clubul va achita restanțele.

Zeci de părinți revoltați au venit la baza Zimbru / Sursa:UNIMEDIA

Condițiile nu au fost acceptate de antrenori care spun că nu mai pot tolera această situație care se repetă periodic de mai bine de doi ani și jumătate. Antrenorii mai spun că au suportat în toată această perioadă amânări de dragul copiilor, însă nu mai pot accepta să lucreze fără bani.

Zeci de părinți revoltați au venit la baza Zimbru / Sursa:UNIMEDIA

De cealaltă parte și mai mulți părinți s-au revoltat de sistarea procesului. Asta mai ales că marea majoritate a lor achită lunar sume cuprinse de la 500 de lei în sus. Părinții s-au declarat solidari cu antrenorii și cer clubului să rezolve cât mai curând situația.

Până atunci însă, antrenorii academii spun că nu vor merge nici la meciurile campionatului naționale pe diverse grupe de vârstă care se vor desfășura în acest week-end.


Pub