Ducii de Sussex şi-au făcut cont oficial pe Instagram. Primul mesaj al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle

La aproape un an după ce s-au căsătorit şi cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni părinţi, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au făcut cont oficial pe Instagram.

Foto: Antena 1

Sussexroyal (https://www.instagram.com/sussexroyal/) este numele acestuia şi este primul cont pe Instagram pe care Meghan Markle îl are după căsătoria cu Harry.

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, fosta actriţă şi-a închis toate conturile conform protocolului Casei Regale Britanice.

În prima lor postare, Meghan şi Harry au scris: „Bun venit pe contul nostru oficial de Instagram. Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi toată munca noastră, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante şi oportunitatea de a atrage atenţia asupra problemelor esenţiale. Vă mulţumim pentru sprijin şi vă urăm bun venit.”

Mesajul este însoţit de 10 fotografii realizate la diverse evenimente la care cei doi au participat şi a strâns peste 900.000 de like-uri.

În prima zi de de lansarea sa, contul oficial al Ducilor de Sussex a ajuns la peste 2 milioane de urmăritori şi are şanse mare să devină unul dintre cele mai populare.


Pub