Reacția Stadionului Olimpic din Kiev la inițiativa lui Vladimir Zelenski de a organiza dezbateri cu Poroșenko pe teritoriul centrului sportiv

După ce candidatul pentru funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, care a adunat cele mai multe voturi, peste 30% în prima rundă de alegeri, l-a chemat la dezbateri pe contracanditatul său, actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, pe Stadionul Olimpic de la Kiev, administrația a venit cu o reacție în acest sens.

Foto: The Stadium Guide

Astfel, potrivit unei postări pe Facebook, administrația stadionului susține că nu a primit încă nici o cerere pentru organizarea unui asemenea eveniment.

„Stadionul Olimpic nu au primit nici o propunere oficială sau vreun acord cu privire la organizarea unei dezbateri dintre candidații la președinția Ucrainei.

Propunerea unuia dintre candidații prezidențiali de a organiza astfel de dezbateri pe teritoriul centrului sportiv este din proprie inițiativă. Nu a fost discutată cu conducerea centrului și nu corespunde cu programul evenimentelor de pe stadion.

În cazul înscrierii propunerii, Administrația "Olimpică" va organiza evenimentul în mod corespunzător.

În acest sens, declarăm că Stadionul Olimpic este apolitic și nu participă la desfășurarea campaniei electorale la vreunu dintre candidații la președinția Ucrainei”, se arată în declarație.

De menționat că până la momentul actual Petro Poroșenko încă nu a venit cu o reacție, iar Zelenski i-a oferit 24 de ore pentru a se gândi dacă acceptă sau refuză propunerea.

UNIMEDIA amintește că candidatul pentru funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski a lansat un videoclip, unde anunță că va participa la dezbateri. În acest sens, Zelenski l-a chemat pe contracanditatul său, actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, ca dezbaterile să aibă loc pe Stadionul Olimpic de la Kiev.


Pub