Image-Description
Un tânăr de 24 de ani și-a omorât bunica, mama și surioara de patru ani
Externe 3 aprilie 2019, 11:40 | 2623

Crimă înfiorătoare în Panama, acolo unde un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a omorât cu sânge rece bunica, mama și surioara în vârstă de 4 ani.

Crima a avut loc duminică în localitatea El Tecal. Vecinii au fost cei care și-au dat seama că se întâmplase ceva grav după ce au auzit țipete din casa unde locuia tânărul și familia sa.

Au mers la casa respectivă, unde au descoperit tragedia. Peste tot era plin de sânge de la cele trei victime ucise de tânăr. Victimele criminalului au fost sora sa, o fetiță în vârstă de patru ani, mama sa, în vârstă de 43 de ani, și bunica lui, în vârstă de 75 de ani, scrie libertatea.ro.

Tânărul era singur cu bunica lui în momentul în care a comis prima crimă. În momentul în care mama și sora lui au ajuns acasă, acesta le-a înjunghiat mortal și pe acestea. Criminalul a fost reținut de poliție. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să comită triupșla crimă. Potrivit contactohoy.com, despre tânăr se știe că a fost tratat pentru dependență de droguri.

Opinia ta contează. Comentează!