/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Mâine va fi suspendat traficul rutier pe drumul Chișinău-Budești. Cum va fi redirecționat transportul public

03 aprilie 2019, ora 18:46

Mâine, 4 aprilie va fi sistată circulația transportului public pe drumul local L455 (Chișinău – Budești – M5), tronsonul (acces comuna Budești – M5). Măsura este luată în legătură cu necesitatea desfășurării lucrărilor de reparație a arterei de circulație menționate.

„Totodată, în perioada 4 și 18 aprilie curent, va fi sistată circulația autocamioanelor pe traseul Chișinău-Budești, inclusiv pe strada Chișinăului din comuna Budești”, informează Primăria municipiului Chişinău.

În urma executării lucrărilor de reabilitare a asfaltului pe drumul L455, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

-Ruta de autobuz nr. 38: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești, pe str. Chișinăului până la traseul M5, traseul M5, str. Budeștii Noi și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu.

-Ruta de microbuz nr. 151: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești pe str. Chișinăului și str. Izvorul Vieții, până la traseul M5, traseul M5, str. Sfânta Maria și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram