Fără a avea o majoritate parlamentară, PD anunță că Partidul „lucrează deja la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023”

Partidul Democrat din Moldova s-a întrunit în ședința săptămânală a conducerii partidului, fără însă a ieși cu declarații de presă. PD a transmis prin-un comunicat că „lucrează deja la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023 și intenționează în curând să facă publică propunerea sa”.

Foto: PD

„Cetățenii așteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute și să continuăm proiectele începute”, a afirmat președintele PDM Vlad Plahotniuc în cadrul ședinței partidului, transmit PD.

„Pe primul loc în lista de priorități a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor și pensiilor, continuarea și accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizații majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a precizat Vlad Plahotniuc referindu-se la analiza preliminară a așteptărilor publicului.

Nici un deputat PD nu s-a prezentat astăzi la ședința de discuțiil organizată de blocul ACUM, care ieri au chemat deputații „care nu sunt sunt controlați de regimul oligarhic” să susțină pachetul de legi propus de ACUM.

La discuții s-au prezentat deputați din fracțiunea ȘOR, însă deputații blocului ACUM au părăsit sala de discuții.


Pub