Încă un moldovean s-a ales cu butonul de argint de la Youtube

Youtube premiază și decorează utilizatorii cu butoane speciale pentru munca și dedicația acestora în dezvoltarea canalelor lor. Artistul Ion Paladi, a ajuns la numărul de 100.000 de abonați, astfel cântărețul a primit și el “Butonul de Argint„ marca Youtube.

Foto: Facebook

Canalul de youtube, Ion Paladi, a fost creat cu șase ani în urmă, iar acum se bucură de 110.500 de abonați. Cel mai vizualizat video este „Ion Paladi - Bine-i șade mesei mele / Foaie verde și un chiper (Orchestra Lăutarii)” care a adunat 24 de milioane de vizualizări, și nu este unicul video care a trecut pragul de 1 milion de vizualizări.

Cu această ocazie specială, a filmat un vlog în care le mulțumește fanilor pentru fidelitate și accentuează că numărul lor este într-o continuă creștere.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine nu doar pe Youtube, dar și pe pagina mea de Facebook și de Instagram. Visul meu este să ajungem la un milion de abonați pe canalul meu de Youtube”, a scris Ion Palade pe pagina sa de facebook.

Printre moldovenii care au deja „Butonul de Argint” se numeră Ilies Vlogs, Banca de Bancuri, Marmok, etc.

Autor: Maria Bizuschi, stagiară


Pub