Are un salariu de peste 7 milioane de euro lunar. Cine este cel mai bine plătit fotbalist din lume

collage cel mai bine platit

Publicația franceză, France Football, a publicat recent un top al celor mai bine plătiți jucători de fotbal din lume. Pe prima poziție se află atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, care are un salariu lunar de peste 7 milioane de euro.

Lionel Messi are un salariu lunar exorbitant la clubul catalan, de peste 7 milioane de euro, iar cu tot cu bonusuri și veniturile din sponsorizări, în contul lui Messi intră 130 de milioane de euro anual, scrie digisport.ro.

Argentinianul este urmat, de portughezul Cristino Ronaldo, care ajunge să câștige 113 miloane de euro anual. Transferat în vara anului trecut de la Real Madrid la Juventus Torino, jucătorul iberic și-a sporit veniturile lunare cu 10 milioane de euro.

Podiumul este completat de brazilianul Neymar, de la Paris Saint Germain. Fotbalistul de 27 de ani este destul de aproape de atinge suta de milioane de euro pe an. Starul echipei franceze ajunge la 91,5 milioane de euro anual.

Diferența între primele trei poziții și locurile 4 și 5 este substanțială. Ocupantul treptei a patra a clasamentului, Antoine Griezmann, atacantul lui Atletico Madrid, are un venit anulat cu mult mai mic decât starurile din fruntea clasamentului. Francezul este plătit cu 44 de milioane de euro pe an.

Top 5 cel mai bine plătiți jucători ai planetei este încheiat de galezul Gareth Bale. Fotbalistul de la Real Madrid încasează anual suma de 40,2 de milioane de euro.

Top 5 cel mai bine plătiți jucători ai lumii:
# Lionel Messi (Barcelona) – 130 de milioane de euro
# Cristiano Ronaldo (Juventus) – 113 milioane de euro
# Neymar (PSG) – 90,5 milioane de euro
# Antoine Griezmann (Atletico Mdrid) – 44 de milioane de euro
# Gareth Bale (Real Madrid) – 40,2 milioane de euro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente