Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru prima zi de miercuri din acest aprilie

m
Foto: Helena Lopes

Aprilie a venit cu temperaturi generoase, mult soare, miros de flori și copaci colorați în alb și roz. Dacă nu știți unde să mergi miercuri, echipa #diez vine cu o serie de recomandări. 

# DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Image may contain: 9 people, people smiling, text

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 10+ și mături. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară. Mai multe detalii vezi aici. 

# Descoperă Moldova Rurală | Târg

Image may contain: text

Cea mai încântătoare lună a acestei primăveri îți aduce unul dintre cele mai așteptate evenimente ale lui 2019 – Târgul LEADER – Descoperă Moldova Rurală! Abordarea LEADER este un instrument european, care sprijină proiectele orientate spre dezvoltarea locală rurală. Iar începând cu 2016, a început procesul de implementare al acestuia și în Republica Moldova. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Concurs de burse la școala internațională QSI Chișinău

Image may contain: text, outdoor and nature

Școala privată internațională din Chișinău din grupul Quality Schools International lansează un apel pentru obținerea unor burse parțiale de studii începând cu anul școlar 2019-2020, pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Mai multe vedeți aici. 

# Fine Arts Expo „In Spiritus” by International Art Camp Cucuteni

Image may contain: text

Expoziție cu Licitație de obiecte de artă, în scopul susținerii și promovarea tinerilor artiști din Moldova. În perioada 4-25 august 2018, a avut loc cea de-a IV-a ediție a Simpozionului Cucuteni Art Camp, în cadrul căruia 20 de ceramiști și pictori din 10 țări ale lumii s-au inspirat din formele și culorile culturii civilizației Cucuteni. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Workshop: American Essay Writing style

No photo description available.

Vino la un workshop de scriere a eseurilor cu Michael Ravitsky, cetățean american, care are licență în Business Management la University of Texas. El a lucrat la resurse umane la Hewlett Packard Enterprise înainte de a veni în Moldova. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente