/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Bani aruncați în vânt? Tencuiala gardului decorativ de pe bd. Grigore Vieru, proaspăt renovat, s-a distrus

missing
02 aprilie 2019, ora 19:33

Peste 2 milioane de lei municipalitatea pentru renovarea gardului decorativ de pe bulevardul Grigore Vieru din capitală. Din Acești bani autoritățile au schimbat elementele decorative din fontă și fundamentul din piatră pe întreg perimetrul. Se pare însă că lucrările nu au fost făcute așa cum trebuie și asta pentru că nu a trecut nici jumătate de an, iar tencuiala a început deja să se risipească”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

„Ideea cu gardul a fost bună, dar într-adevăr, probabil că s-a economisit pe materiale, da, s-au luat materiale mai ieftine. Dar e clar că întotdeauna când pentru construcții, reparații cel mai mulți bani se spală”.

„Aș fi fost furate materialele, nu știu, eu nu știu”.

„Nu este normal, trebuie de lucrat, de lucrat ca lumea”.

Contactat telefonic, șeful de la Spații verzi, instituție responsabilă de aceste lucrări, a recunoscut că muncitorii nu s-au încadrat în timp și că gerul de la sfârșitul anului trecut a afectat rezultatul.

Am finisat lucrările deja când timpul era cam friguros și după prognoze eu m-am uitat că o să ne încadrăm, dar totuși au fost gerurile mari și ceea ce s-a făcut, nu a rezistat. Acum noi totul o să restabilim din nou și o să vopsim gardul”, Serghei Carp, Șeful asociației „Spații Verzi”.

Întrebat din ce bani vor fi realizate repetat lucrările, șeful de la spații verzi nu a putut spune clar.

Vor fi alocate resurse suplimentare? – Nu, nu. – Din ce surse vor fi realizate lucrările? – Din sursele care au fost alocate, o să fie restabilite. Nu o să fie alocat nimic adăugător. – Au mai rămas bani după aceea? – Ăăăă…ceea ce s-a făcut se restabilește din noi și care bani, acolo-s niște cheltuieli, ceea ce a căzut, ceea ce ați văzut, nu aș spune că-s bani, sunt cheltuieli, așa”, Serghei Carp, Șeful asociației „Spații Verzi”.

Ulterior, acesta a menționat că lucrările vor fi realizate din contul întreprinderii „Spații Verzi”. Am încercat să obținem un comentariu și de la primarul general interimar, Ruslan Codreanu. Acesta însă nu a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram