Premieră pentru Republica Moldova – Bardar lansează sticla din stejar care maturează divinul

Vinăria Bardar, una din top 3 cei mai mari producători de divinuri din Moldova, lansează în premieră pentru țara noastră sticla din stejar care maturează divinul.

Vinăria Bardar este în pas cu ultimele tendințe de producere și design pentru băuturile tari. Astăzi, Bardar a lansat o serie limitată de divin în sticle de stejar, din specia Quercus Eilirpa, care fost sădit în anul 1929.

Foto: Bardar

Sticla Bardar Quercus Eilirpa transformă orice divin cu potențial într-un adevărat spectacol al gustului. Noul produs a fost lucrat o perioadă de aproape doi ani. Orice iubitor de divinuri ar putea avea astăzi o bucățică de stejar nobil în propria colecție în care să matureze licoarea zeilor în condiții casnice. Sticlele pot fi apreciate pentru designul clasic, dar și pentru durabilitatea lor – fiind foarte practice, unice și rezistente. Bardar a lansat sticlele într-o ediție limitată de doar 500 de unități. Fiecare persoană poate să matureze divinul oricât dorește. Sticla de stejar imită butoiul și ne oferă un aspect premium care păstrează intactă intensitatea întregului buchet de arome.

Iubitorii de divin vor descoperi un gust extraordinar de nuanțe de trandafir și fructe uscate, ce îmbină aroma de viță-de-vie în floare și stejar tomnatic. Divinul Bardar se va remarca printr-un gust moale, armonios, cu nuanțe delicate de ciocolată și vanilie, dar și o culoare luxoasă de chihlimbar. Calitatea lemnului de stejar și umiditatea interioară sunt fundamentale pentru produsul final. În acest sens, Bardar va oferi iubitorilor de divin posibilitatea să-și matureze singuri divinul atât cât își doresc și să îi ofere o viață cât mai îndelungată.

“Într-o epocă a vitezei și a marilor schimbări, Bardar vine cu o noutate pentru colecționarii de băuturi tari. Seria exclusivă de sticle Bardar Quercus Eilirpa este confecționată din lemn de stejar din specia Quercus Eilirpa, o specie rară. Va fi un produs elegant și unic. Suntem bucuroși să vă surprindem de fiecare dată.”, a declarant Directorul Bardar, Mihai Duca.

DESPRE VINĂRIA BARDAR

În anul 1929 un întreprinzător german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astăzi Vinăria Bardar, construind o mică distilerie în comuna BARDAR. Deja în anii '40 mica distilerie se transformase într-o adevărată fabrică de producere a distilatelor și vinurilor. La momentul actual Vinăria Bardar se află în TOP 3 producători de divinuri din Republica Moldova. Compania Bardar produce Divinuri – distilate de vin, învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani, 20 ani.

DESPRE GRUPUL PURCARI

Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Grupul gestionează în jur de 1.000 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova. Grupul este lider în segmentul de vinuri premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 30 de țări. Fondată în 1827, Purcari este cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est, la Decanter Londra 2015-2018 și printre cele mai bine poziționate pe Vivino, cu un scor mediu de 4.0 din 5.0, bazat pe mai mult de 23.000 de recenzii. Din februarie 2018, Grupul este listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol WINE). Grupul e condus de Victor Bostan, un veteran de peste 30 de ani în businessul vinicol și susținut de investitori de top ca Horizon Capital, Franklin Templeton, SEB, Fiera Capital și IFC.


Pub