(foto) Balul de Primăvară AQUARELLE 2019: Cum s-au distrat vedetele autohtone

Sâmbătă, 30 martie, a avut loc Balul de Primăvară AQUARELLE 2019. A fost într-adevăr un eveniment grandios, artiștii au încins atmosfera pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac". La cea de-a XVI-a ediție a Balului de Primăvară AQUARELLE au evoluat artiști autohtoni precum: Adrian Ursu, Olia Tira, Natalia Gordienko, AKORD, Dianna Rotaru, NATAN, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, SunStroke Project, Cristina Scarlat, Valeria Pașa, Aliona Moon și Cristian Porcari. Să vedem cum au evoluat artiștii.

Foto: aquarelle.md
Ionel Istrati / Sursa:aquarelle.md
Cristina Scarlat și Ivan Aculov / Sursa:aquarelle.md
Igor Sîrbu / Sursa:aquarelle.md
Adrian Ursu și Connect-R / Sursa:aquarelle.md
Iuliana Beregoi / Sursa:aquarelle.md
Olia Tira / Sursa:aquarelle.md

Vedetele de la noi din țară, dar și din străinătate s-au bucurat din suflet la acest eveniment spectaculos. Au purtat ținute copleșitoare, au arătat la patru ace și... s-au distrat din plin. Să vedem cum a fost!

The Motans și Natalia Gordienko / Sursa:aquarelle.md
Lili Lozan / Sursa:aquarelle.md
Connect R / Sursa:aquarelle.md

Iar la final, cea care a încins atmosfera a fost Irina Rimes. Atât de simplă, atât de energică și atât de talentată! Irina Rimes a fost excepțională, prestația ei a fost incendiară. Să vedem câteva poze de la evoluția Irinei Rimes.

În cadrul recitalului Irina Rimes a cântat cele mai tari piese de pe albumul Cosmos, printre ele se numără "Ce s-a întâmplat cu noi", "Cel mai bun prieten", "Beau", "Cosmos", "Nu știi tu să fii bărbat", "Bolnavi amândoi", și piesa care a remarcat-o pe Irina Rimes, "Visele"

Irina Rimes / Sursa:aquarelle.md
The Motans si Irina Rimes / Sursa:aquarelle.md
Irina Rimes / Sursa:aquarelle.md

Prestația trupei The Motans i-au bucurat pe toți. Ei au reușit să ridice publicul în picioare, făcând un show de excepție. Trupa The Motans a cântat cele mai renumite hituri ale lor, iar publicul a cântat alături de ei. Atmosfera a fost caldă și plăcută, iar solistul trupei The Motans a dialogat cu publicul așa cum știe el mai bine.

La 30 martie a avut loc cea de-a XVI-a ediție a Balului de Primăvară AQUARELLE. În cadrul evenimentului s-au acordat Premiile AQUARELLE pentru cei mai buni specialiști din diverse domenii.


Pub