Reacția democraților la refuzul ACUM de a merge la negocieri: Din păcate, declarația PAS-PPDA nu este o glumă de 1 aprilie, este o gafă politică reală

Democrații anunță că au luat act despre decizia Blocului ACUM, actualmente PAS și PPDA, și că aceștia invită la discuții separate deputații din PDM și PSRM, deși erau deja planificate la Președinție discuții oficiale în formatul conducerilor partidelor parlamentare.

„Ȋnțelegem că această inițiativă (de a avea suporturi separate, individuale ale deputaților) este văzută drept o practică normală pentru blocul ACUM și toți cei care ȋi susțin și cu siguranță vom ține cont de astfel de abordări, ȋn construcția deciziilor noastre viitoare”, se spune în declarație.

Foto: UNIMEDIA
Declarația PDM / Sursa:facebook

UNIMEDIA amintește că deputații din Blocul Acum au anunțat că nu vor participa la negocierile cu Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, privind formarea unei majorități Parlamentare, mâine, doi aprilie, la Reședința de Stat. Mai mult, dânșii invită deputații „care nu sunt sunt controlați de regimul oligarhic” să susțină pachetul de legi propus de ACUM, mâine, la ora 10:00, la Parlament.


Pub