Și-ar fi pus capăt zilelor
Social 1 aprilie 2019, 18:29 | 885

O femeie din Germania, care locuia de mai bine de doi ani în Republica Moldova, a fost găsită în această dimineață strangulată într-un bloc din Chișinău. Detalii despre acest subiect, dar și despre altele aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în apartamentul unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde stătea cu chirie. Se presupune că femeia în vârstă de 34 de ani ar mai fi avut tentative de suicid. Pe corpul acesteia nu au fost depistate urme de moarte violentă. Cazul este investigat pentru a stabili toate circumstanțele decesului.

Un bărbat a fost găsit mort, duminică, într-un tomberon din sectorul Râșcani al Chișinăului. Potrivit poliţiei, au fost reținuți trei suspecți, de 29, 39 și 48 de ani, care l-ar fi ucis pe bărbatul de 32 de ani pentru o datorie de 200 de lei. După un chef, unul dintre suspecți l-ar fi bătut până la moarte, iar apoi l-a aruncat la gunoi. A fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat. Suspecţii riscă de la 15 până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

Tot ieri, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără suflare cu multiple semne de moarte violentă în curtea casei sale. Nenorocirea s-a produs în satul Ordășei, raionul Telenești. Potrivit poliției, de vină ar fi un tânăr de 20 de ani, care l-a bătut cu bestialitate și l-a lăsat să zacă la pământ. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie