Recomandări #diez. Cele mai bune evenimente pentru un început de aprilie cu soare

WESFMRUJB2
Foto: Burst

Avem un început de lună și de săptămână plin de soare. Mai mult, căldura se va menține pe întreg parcursul săptămânii. Ei bine, pentru a fi în pas cu timpul de afară, ar trebui să ne încărcăm cu energie bună și să completăm zilele cu amintiri frumoase. Pentru aceasta echipa #diez vine cu o serie de recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 2 aprilie.

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii găsești AICI!

#FC Zimbru – FC Speranța | Hai la fotbal!

HAI LA FOTBAL! Susține ZIMBRU Chișinău – echipa orașului tău, mâine, 2 aprilie, la Arena Zimbru, începând cu ora 19:00.

Costul biletului este de 20 de lei. Biletele și abonamentele vor fi puse în vânzare în casele stadionului Zimbru în ziua meciului începând cu ora 15:00.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Vino la curs de Lindy Hop!

Lindy Hop a apărut în Harlem (New York) în anii 1925-’35. Dansul este o contopire de mai multe genuri de dans cum ar fi Jazz, Tap, Breakaway, Charleston. Dansul poate fi interpretat solo și în cuplu.

„Vă așteptăm cu drag de inimă să încercăm împreună un nou stil de dans. Lecțiile se vor ține marți, de la 19:00 și vor fi duse de Tatiana Gordinscaia & Pavel Lozan”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#DUMBO 3D

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente