(update) Coproprietara S7 a decedat în urma prăbușirii unui avion al companiei Globus, parte a grupului S7

(update) În urma prăbușirii unui avion business-jet al companiei Globus, care face parte din grupul S7, a decedat coproprietara S7, Natalia Fileva, scrie tvrain.ru. Soțul acesteia, Vladislav Filev nu se afla la bordul avionului.

Foto: Aviation International News

Anterior, presa din Rusia a scris că la bordul avionului s-ar fi aflat chiar proprietarul și fondatorul companiei aeriene S7, Vladislav Filev.

Cele trei persoane care se aflau la bordul avionului au decedat. Potrivit Kommersant, la bord se afla și tatăl Nataliei Fileva.

Informația despre decesul Nataliei Fileva nu a fost confirmată deocamdată de poliția din Germania.

Potrivit informațiilor preliminare, avionul a luat foc în întregime. Investigația privind cauzele prăbușirii avionului va fi condusă de o comisie internațională, în care vor participa și autoritățile ruse.

Avionul, care era unul de tip business-jet al companiei ruse Globus, parte a grupului S7, s-a prăbușit după ce a decolat din Frankfurt.

Natalia Fileva este considerată una din cele mai bogate femei din Federația Rusă, potrivit Forbes. În 2018, averea sa a fost evaluată la circa 600 de milioane de dolari.


Pub