/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Transporta într-un autocamion 800 de kilograme de carne de bovină fără acte de proviniență. Ce riscă șoferul

missing
31 martie 2019, ora 13:20

Un bărbat din orașul Drochia transporta 800 de kilograme de carne de bovină într-un autocamion. Carnea era transportată fără frigidere, era aranjată morman pe podeaua camionului. În plus, șoferul nu avea acte de proviniență pentru marfă.

Autocamionul a fost oprit de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare din nordul țării pentru verificări. Bărbatul le-a spus ofițerilor că această carne era transportată pentru a fi comercializată în piețele din oraș.

Marfa a fost confiscată, iar pe acest caz a fost întocmit un proces-verbal. Dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfurilor fără dovada originii şi a provenienței lor, șoferul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

INP atenționează populația să cumpere carne proaspătă doar din locuri şi de la agenții economici autorizați sanitar-veterinar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram