/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Alegeri Ucraina. La o secție de votare a fost aruncat un cocktail Molotov

missing
31 martie 2019, ora 16:08

La o secție de votare din regiunea Cernihiv a fost aruncat un cocktail Molotov. Forțele de ordine din Ucraina au anunțat că în pofida faptului că a explodat amestecul inflamabil, procesul electoral nu a fost întrerupt.

Potrivit portalului gordonua.com, incidentul a avut loc în orașul Borzne. Nimeni nu a avut de suferit ca urmare a incidentului.

Totodată, la o secție de votare din regiunea Zaporijjea un alegător a fost reținut de polițiști pentru faptul că și-a fotografiat buletinul de vot.

Secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din Ucraina vor fi deschise până la ora 20.00. La actualul scrutin s-a înregistrat un număr record de candidați – 39. Favoritul cursei electorale este actorul Vladimir Zelenski, pentru care și-ar da votul 24,6% dintre respondenții sondajelor. Actualul președinte Petro Poroșenko, care a candidat din nou, ar obține 14,8% din voturi, a treilea este Iulia Timoșenko pentru care ar vota 8,7% din respondenți.

Pentru alegerile din Ucraina, în Republica Moldova sunt deschise două secții de votare – la Bălți și Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram