image
Sursa foto: captură video

Daniela Machidon, tânăra din RM care a luat Golden Buzz la „Românii Au Talent”: „A fost ceva din afara Universului” // VIDEO

Daniela Machidon, o tânără de numai 18 ani originară din Chișinău, a luat Golden Buzz la emisiunea „Românii Au Talent”. A impresionat atât publicul, cât și jurații cu vocea sa de-a dreptul divină.

Florin Călinescu, impresionat de interpretarea Danielei, a apăsat Golden Buzz-ul, trimițând-o pe tânără direct în semifinala “Românii au Talent”, sezonul 9.

„Aveţi material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul ştiinţei, să studiaţi pe mine. Doar tu! Ca chirurg, nu trebuie să-ţi facă plăcere, trebuie să mă tai: pe rinichi, pe inimă, pe creier – deschis – fără anestezie. Dar, eu semnez chiar acum, să ştii că îmi donez corpul ştiinţei”, a spus Florin Călinescu.

„Pansament gastric ai fost. Ceea ce vedeţi este doar unul dintre îngerii lui Florin Călinescu“, a declarat Andi Moisescu.

„A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat nişte energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul”, a completat Andi Moisescu.

Daniela Machidon este studentă la Medicină, cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. De mică voia să facă ceva legat de artă – dans, muzică, orice. Așa că părinții au ales muzica și, prin urmare, Daniela face canto clasic de la vârsta de 10 ani.

Până acum, Daniela a participat la diferite concursuri naționale și internaționale. Aceasta este pasionată și de actorie și, în timpul liceului, a făcut 4 ani de teatru.

Daniela își dorește să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiază iubitul său, și el tot din Republica Moldova. Cei doi sunt împreună de trei ani și jumătate, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: