(foto) Și-a bătut și jefuit mama ca să meargă la cazino. Un bărbat a fost reținut de Poliție

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii după ce s-a prezentat în stare de ebrietate într-un local cu jocuri de noroc din Bălți, cu o pungă plină cu bani. Sa întâmplat în noaptea de 28 spre 29 martie.

Foto: INP

Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au solicitat persoanei să meargă la expertiza narcologică pentru stabilirea stării de ebrietate. Totodată, pentru că nu a putut explica de unde are suma de bani, a fost solicitată grupa operativă.

La scurt timp, angajații INP din nordul țării au fost anunțați și despre un jaf din casa unei bătrâne comis cu circa patru ore în urmă. Astfel, după primirea apelului și semnalmentele suspectului, inspectorii de patrulare au observat că coincid cu cele ale bărbatului reținut din cazinou.

bani / Sursa:INP

Suspectul a fost condus la Inspectoratul de poliție Bălți. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani, locuitor al orașului Drochia, care a recunoscut că fiind în stare de ebrietate, a bătut-o pe mama sa ca să îi eie banii, după care a plecat în oraș să joace la apărate de noroc, unde a reușit să cheltuie o parte din sumă.

În prezent, bărbatul este documentat pentru faptele comise și luare unei decizii conform legislație.


Pub