Violențe la marșul pro-Brexit: Cinci persoane au fost arestate

Violențe au avut loc, vineri seară, la marșul de susținere a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Cinci persoane au fost arestate, transmite Sky News.

Foto: Foreign Policy

Protestatarii și polițiștii s-au ciocnit la marșul pro-Brexit, organizat vineri seară, chiar în ziua în care Marea Britanie ar fi trebuit să iasă din UE.

Doi membri ai Parlamentului ar fi fost agresați de către manifestanți, iar angajații au fost sfătuiți să părăsească clădirea pentru propria siguranță, scrie digi24.ro.

Cinci protestatari au fost arestați. Doi dintre ei au fost ridicați de polițiști pentru agresiune, unul pentru consumul de alcool, iar un altul pentru agresarea unui polițist. O a cincea persoană a fost arestată după ce a fost identificată ca fiind căutată pentru o infracțiune comisă într-un comitat din nordul Londrei.

Mii de oameni care se opun prelungirii procedurilor privind ieșirea din UE au mărșăluit în centrul Londrei. Printre ei s-a numărat și europarlamentarul pro-Brexit Nigel Farage. A fost finalul unui marș care a început în urmă cu două săptămâni în Sunderland.


Pub