/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Capitala s-a „îmbogățit” cu 13 mii de arbori și arbuști. La acțiunea de plantare a participat peste o mie de oameni

missing
30 martie 2019, ora 19:32

Astăzi, în diferite regiuni ale orașului Chișinău, au fost sădiți peste 13 mii de arbori și arbuști, în cadrul acțiunii „Plantăm fapte bune în Chișinău”. Peste o mie de oameni s-au înarmat cu hârlețe și s-au implicat la sădirea copacilor.

La acțiune au participat reprezentanți ai municipalității, ai sectorului asociativ, agenți economici și cetățeni de rând.

Astăzi au fost sădiți arbori și arbuști pe Platoul din str. Uzinelor, 205, pe o suprafață de 5 hectare, la intersecția străzilor N. Milescu – Spătarul – str. Prof. Ion Dumeniuk, pe o suprafață de un hectar.

Totodată, în cadrul acțiunii, circa o mie de arbori au fost sădiți în curțile instituțiilor de învățământ din capitală.

Foto: Facebook/Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/Ruslan Codreanu

Foto: Facebook/Ruslan Codreanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram