image
Sursa foto: jurnal.md

Fost transfug PLDM, care a aderat la PD, pus șef la Fondul de Investiții Sociale din Moldova

Fostul deputat liberal-democrat Iurie Chiorescu, care s-a alăturat ulterior taberei de transfugi din PD, a fost numit director executiv al Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

„Noul director executiv al IP „Fondul de Investiții Sociale din Moldova” a fost desemnat Iurie Chiorescu, în urma unui concurs de ocupare a funcției publice vacante. Astăzi, Iurie Chiorescu a fost prezentat colectivului de către Secretarul general al Guvernului Republicii Moldova, Lilia Palii”, anunță FISM, printr-un comunicat.

La concurs au fost admise 5 persoane. Pe 21 martie, Comisia de Selectare a directorului FISM a emis o hotărâre privind desemnarea lui Chiorescu câștigător al concursului pentru ocuparea funcției de director. Pe 28 martie, prin Ordinul Cancelariei de Stat, Iurie Chiorescu a fost numit în funcția de director al IP ”Fondul de Investiții Sociale din Moldova”.

Concursul pentru selectarea directorului Fondului de Investiții Sociale din Moldova a fost lansat la începutul lunii februarie 2019, după ce mandatul de patru ani al fostului director executiv al FISM, Mircea Eșanu, a expirat.

Amintim că Iurie Chiorescu a ajuns deputat pe listele PLDM, dar în 2017 a părăsit formațiunea și a aderat la PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: