Membrii trupei britanice Her's și managerul lor au murit într-un accident rutier

Cei doi membri ai trupei britanice Her's şi managerul lor au murit într-un accident de trafic în California (SUA), a informat casa de discuri a grupului.

Foto: DIY Mag

„Copleşiţi de tristeţe informăm că trupa Her's din Liverpool, formată din Stephen Fitzpatrick şi Audun Laading, şi managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic într-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie în timp ce călătoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)”, a postat casa de discuri Heist or Hit pe Facebook, scrie Agerpres.

După ce au lansat mai multe single-uri, britanicul Stephen Fitzpatrick şi norvegianul Audun Laading au editat în 2018 albumul de debut al Her's, intitulat 'Invitation to Her's', care s-a remarcat printr-un sound pop alternativ şi piese ritmate foarte apropiate de curentul dream pop.

Pe contul lor de Facebook se detalia că trupa s-a aflat la sfârşitul lunii ianuarie în turneu în Marea Britanie, în oraşe precum Manchester sau Birmingham, înainte de a trece Atlanticul şi de a străbate America de Nord cu concerte programate la Toronto, Washington, Austin (festivalul SXSW) sau Portland.


Pub