Mall-ul online Elefant.md dă undă Verde la Reduceri!

Atenție: roșu, galben... verde! Elefant.md dă undă Verde la Reduceri! În perioada 27-31 martie mall-ul online a pregătit discount de până la 70% la toate categoriile de produse.

Clienții au „Verde la Reduceri” pentru cele mai îndrăgite parfumuri și cosmetice, oferte speciale la jucării, ceasuri sau genţi. Și cum fără o carte bună, care e cel mai îndrăgit accesoriu mereu? Mii de titluri le găseşti tot aici, iar alegerea e mare: ficţiune, motivaţionale, biografii şi memorii, enciclopedii, lecturi în limba engleză sau poveşti pentru cei mai mici cititori.

Foto: Verde la reduceri pe elefant.md

Retailerul mai propune o gamă variată de parfumuri semnate de Chopard, Lanvin, Karl Lagerfeld, Salvadore Ferragamo, Nina Ricci, Burberry, Kenzo sau Bvlgari. De popularitate se bucură și cosmeticele L’Oreal, Max Factor, Maybelline, Pupa, Rimmel, Revlon sau Bourjois.

Verde la reduceri pe elefant.md / Sursa:elefant.md

Produsele sunt livrate direct la pick-up point-ul din Chișinău sau pot fi aduse de către un curier în orice punct al Republicii Moldova. Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările - returnate fără costuri suplimentare.

Verde la reduceri pe elefant.md / Sursa:elefant.md
Verde la reduceri pe elefant.md / Sursa:elefant.md

Oferta este valabilă până duminică, 31 martie 2019, în limita stocului disponibil.

Adresă punct de colectare: mun.Chişinău, Bd. Grigore Vieru 9.

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md.

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

în weekend: 09:00 -17:00


// console.log('no ads situation')