(video) Altercație în trafic: Un bărbat a spart geamul unei mașini a cărui șofer s-ar fi oprit în fața lui pentru a ceda trecerea altui vehicul

Activistul Alexei Dimitrov a surprins momentul unei altercații în trafic. Șoferul unui evacuator a spart geamul mașinii unui alt șofer care s-ar fi oprit în fața lui pentru a ceda trecerea unui alt autoturism. Imaginilie video și declarațiile șoferului care a devenit victima atacului în trafic au fost postate de mișcarea StopHam.

Foto: StopHam

„Mă deplasam de pe Hristobotev pe strada Trandafirilor. În intersecție m-am oprit ca să cedez trecerea unei domane cu mașina, iar ind urma mea era domnul cu Mercedesul care s-a oprit și am început să claxoneze, să-mi dea din faruri și să arate gesturi cu mâna. După ce a trecut doamna cu mașina, eu m-am deplasat mai departe pe strada Trandafirilor, iar domnul, ulterior, din urma mea, îmi claxona și îmi arăta să opresc pe marginea drumului. Din motiv că soția mea este însărcinată, nu am vrut să o sperii, nu am atras atenția și am mers mai departe”; a delcarat pentru activiștii StopHam șoferul.

La fața locului au sosit o ambulanță și un echipaj al poliției.

Tânărul a spus că a depus plângere la poliție. „Din cele spuse de domnul în cauză, am înțeles că el are un frate în poliție, are careva legături. M-a amenințat că o să mă omoare și că totul va fi mult mai rău decât ceea ce este acum. Vreau să rog organele de drept să atragă atenția la ceea ce s-a întâmplat și să nu permită fraudarea acestui caz”, a mai adăugat tânărul.


Pub