O femeie a cunoscut pe Facebook un bărbat, care i-a spus că este general american. Ce a urmat, după ce a cerut-o de soție

PE SCURT

O femeie din Brăila, România, a cunoscut pe Facebook un bărbat, care i-a spus că este general american. La un moment dat, acesta a cerut-o în căsătorie, promițând și o moştenire de familie foarte valoroasă.

Potrivit presei de peste Prut, la un moment dat, bărbatul i-a cerut să-i transfere două comisioane de aproape 37.000 de euro. Ceea ce femeia a și făcut.

Când a realizat că a fost înșelată, femeia a făcut plângere la Poliţie.

PE LUNG

Mediafax scrie că prima conversaţie a celor doi a avut loc în luna februarie, iar în martie bărbatul a cerut-o de nevastă.

Zilele trecute, femeia a depus banii în două conturi şi după ce a realizat că a fost înşelată a făcut plângere la Poliţie.

„Femeia le-a relatat poliţiştilor faptul că, în cursul lunii februarie a acestui an, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană şi au decis să se căsătorească. Pentru a o convinge de bunele sale intenţii, în cursul lunii martie, i-a promis că îi va trimite în România, printr-o firmă de curierat, o moştenire de familie, cu condiţia ca femeia să îi trimită diferite sume de bani. Fără a-şi pune prea multe întrebări, în mai puţin de zece zile, brăileanca a transferat către conturi din Germania şi Turcia, pe numele a două persoane necunoscute, suma totală de 36.900 euro”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.