Muzică, unire și distracție. Evenimentele zilei de 30 martie

adult-bar-blur-696218 (2)

Penultima zi din luna martie este plină și ea de evenimente. Nu lungim vorba, dar facem o listă mai jos. Enjoy!

#Vincent Van Gog’s birthday

Organizatorii promit muzică bună și vin bun. Mai multe detalii aici. 

#Concert Românesc

Un Concert Românesc care va delecta orice ascultător la Valea Morilor, la poalele Scărilor Cascadelor va avea loc in ultima sâmbătă din luna Martie. În cadrul acestui concert va fi sărbătorită ziua de 27 Martie – Unirea Basarabiei cu România! Detalii aici.

#Feel Good Party with Fresh Sly!

„Feel Good este tusa în care Fresh Sly este DJ-ul care porneste dvijuha))”, spun organizatorii. Mai multe detalii găsiți aici. 

#Degustare de vinuri cu producatorul Unicorn Estate

Va invitam in localul nou ” Sala de degustare Wine.MD” la o seara plina de vinuri interesante, seria de degustari tête–à–tête cu producatorul continua. Simbata 30 martie ora 18.00 la locatia noua, str. Sciusev 62, vom degusta si vorbi despre gama noua „Unicron Estate” ! Detalii aici. 

#Legowelt Live at Bandabar powered by ADOR

dwadwaawwwa

Pe 30 martie, Dany Wolfers vine în capitala noastră cu miile de sunete din colecția sa (pe care le ține ascunse bine în sintezatoare într-un bunker dintr-un cartier prost famat din Haga). Detalii aici.

#CORGI, CĂȚEII REGINEI 3D

O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente