‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVezi lista entităților selectate pentru formarea și consultarea producătorilor agricoli ce doresc să obțină...

Vezi lista entităților selectate pentru formarea și consultarea producătorilor agricoli ce doresc să obțină subvenții

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Recent, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat un concurs pentru selectarea prestatorilor de servicii de consultanță și formare a producătorilor agricoli. În rezultat au fost selectate 15 entități și elaborat Registrul prestatorilor de servicii de consultanță și formare a producătorilor agricoli în cadrul Măsurii 5 din „Regulamentul privind condițiile, ordinea și procedura de acordare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural”.

Entitățile selectate vor fi responsabile de buna desfășurare a instruirilor oferite producătorilor agricoli.

Amintim că, certificatele de instruire sunt necesare producătorilor agricoli ce doresc să obțină subvenții atât clasice precum și în avans, conform cerințelor menționate în Regulamentele de subvenționare.

Astfel, toți solicitanții de subvenții sunt îndemnați să apeleze la companiile prestatoare de servicii de consultanță și formare selectate de către MADRM, în vederea obținerii instruirilor necesare, precum și pregătirii dosarului ce urmează a fi depus pentru obținerea subvențiilor.

Registrul instituțiilor prestatoare de servicii de consultanță, precum și datele de contact ale acestora pot fi accesate aici.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›