„Dezmățul continuă!”: Administrația Penitenciarului nr.13 a refuzat să-i transmită două fierbătoare de apă lui Pavel Grigorciuc

Administrația Penitenciarului nr.13 a refuzat să predea două fierbătoare de apă electrice activistului Pavel Grigorciuc. Reprezentanții instituției au menționat că acestea sunt interzise.

Foto: Pavel Grigorciuk/ fb

„Administrația Penitenciarului nr.13 a refuzat să predea două fierbătoare de apă electrice Pavel Grigorciuc, deși aceste articole nu sunt incluse în lista de interdicții de transfer în penitenciar.

Despre aceasta a anunțat Vlada Amerberg. Potrivit ei, reprezentanții penitenciarului i-au menționat că acestea sunt interzise.

Dezmățul continuă, Pavel continuă să se afle în condiții teribile, iar interdicția privind transferul unui fierbător înseamnă că el nu are posibilitatea de a încălzi apa pentru ceai, cafea și alte nevoi. Și aceasta este în secolul 21, într-un „stat de drept!"”, a scris juristul Alexandru Roșco pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA aminteșe că deputatul Sergiu Sîrbu a fost internat în spital la data de 21 martie cu contuzie cerebrală, după ce Pavel Grigorciuc l-ar fi bătut.

În reacție, activistul susține că a recurs la acest gest după ce democratul l-a insultat.

La data de 26 martie, Pavel Grigorciuc a fost plasat în Penitenciarul nr. 13.

Dacă va fi găsit vinovat, Grigorciuc riscă 5 ani de pușcărie.


Pub