(video) Honda HR-V facelift este dezvăluit în mai multe detalii despre dotări şi motoare

Honda dezvăluie toate caracteristicile modelului actualizat HR-V pe care l-a prezentat la sfârşitul verii anului trecut, împreună cu detalii despre motorizările disponibile sub capotă.

Noul Honda HR-V facelift este numit drept cel mai sofisticat SUV subcompact al mărcii făcut până în prezent. Stilul exterior sportiv este completat de upgrade-uri la designul interior și materiale, precum și o gamă mai largă de tehnologii avansate. HR-V continuă să ofere spațiu și versatilitate ca şi un MPV și acum beneficiază de o dinamică de conducere îmbunătățită și o gamă mai largă de motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Foto: autoblog.md

Conceptul de design general al lui HR-V combină eleganța și fluiditatea unui coupe cu utilitatea și tăria unui SUV. Pentru cel mai recent model, echipa de dezvoltare a căutat să-i sporească sofisticarea și recursul emoțional printr-o serie de actualizări de design. Modelul HR-V facelift se mândrește cu o identitate distinctivă și auto-asigurată, având în același timp o descendență clară a familiei din care provine.

Reîmprospătarea se manifestă printr-o interpretare mai substanțială a semnăturii grafice frontale Solid Wing Face, cu un panou nou, lucios, de culoare închisă, care înlocuiește combinația black-and-chrome de deasupra grilei radiatorului. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub