(video) Deputatul și primarul de Orhei, Ilan Șor: Continuu să mă ocup de rezolvarea problemelor oamenilor și nu de politică

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a comentat situația politică din țară și a explicat de ce a ales să se ocupe de rezolvarea problemelor cetățenilor și nu să umble cu vorbe goale prin Parlament așa cu fac mulți politicieni de la noi.

Foto: UNIMEDIA

Într-un interviu pentru mai multe surse media, Ilan Șor a declarat că politicienii uită pentru ce au fost aleși de cetățeni. “Astăzi mulți dintre politicienii noștri umblă numai cu pălăvrăgeli și vorbe goale, care nu-i ajută cu nimic pe cetățeni”, a comentat Șor.

Primarul de Orhei și liderul formațiunii a subliniat că Partidul Șor a ales să se ocupă de problemele oamenilor. “Noi, în schimb, ne-am apucat din prima de zi de rezolvarea acelor probleme ale oamenilor pentru care ei ne-au votat. Pentru a le construi canalizare, drumuri, iluminare stradală, a le îmbunătăți situația economică a orașului nostru și a raionului în general și a celor două circumscripții. Continuu să mă ocup de rezolvarea problemele oamenilor și nu de politică”, a explicat Ilan Șor.

Declarațiile au fost făcute în timpul inspectării lucrărilor de construcție și conectare la apă și canalizare a peste 600 de orheieni de pe 5 străzi din Orhei.

UNIMEDIA amintește că după alegerile din 24 februarie, patru partide au intrat în Parlament, PSRM, PDM, Blocul ACUM și Partidul Politic Șor. A trecut mai bine de o lună, însă, până la această oră nu a fost formată o majoritate parlamentară pentru a alege conducerea Legislativului.


// console.log('no ads situation')