(video) KIA a prezentat la Seul două SUV-uri conceptuale: Masterpiece şi Signature

KIA Motors a dezvăluit astăzi o serie de trei concepte la Salonul Auto de la Seul, toate care anunță viitoarea direcție de design a brandului. Două din cele trei concepte își fac debutul internațional la Seul, având în prim-plan robustul concept Masterpiece, care combină caroseria unui SUV de dimensiuni mari cu un interior luxos și tehnologizat. Conceptul este însoțit de KIA Signature, un nou prototip care dezvăluie designul si „arhitectura” unui viitor SUV compact al brandului.

Celor două modele li se alătură conceptul „Imagine by KIA”, un sedan sportiv 100% electric, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, care exprimă dorința companiei de a crea autoturisme captivante cu emisii scăzute.

Foto: autoblog.md

În timp ce fiecare dintre concepte indică direcția pe care designul KIA ar putea să o ia în viitor, fiecare ilustrează, de asemenea, diferite elemente ale strategiei modelelor viitoare ale brandului. O gamă extinsă de SUV-uri și modele crossover a oferit un impuls pentru creșterea pe termen lung a vânzărilor KIA în întreaga lume.

Conceptele Masterpiece și Signature furnizează ambele o perspectivă asupra modului în care marca ar putea să-și dezvolte gama de modele în viitor, din punct de vedere al designului, aspectului și utilizării tehnologiei. Conceptul „Imagine by KIA” previzualizează, de asemenea, modul în care brandul intenționează să atragă șoferii cu automobile electrice în viitor, creând un design exterior și interior uimitor, cu pachete de dotări inteligente și tehnologii de ultima generație. Află mai multe despre maşini, pe AutoBlog.MD


Pub