Iurie Leancă comentează gestul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase de a nu da mâna cu Igor Dodon: „Lipsă de bun simț și de cultură generală”

Președintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, a criticat gestul liderilor blocului politic ACUM de la întâlnirea cu șeful statului, când au refuzat să dea mâna cu Igor Dodon.

Foto: UNIMEDIA

„Eu am fost suficient de critic în raport cu tot ce a făcut Dodon, și înainte de a deveni președinte și în momentul în care a fost ales președinte al Republicii Moldova. Dar în momentul în care ai decis să mergi la consultări, la președintele R. Moldova, iar acolo nu dai mâna, după mine e o chestie de lipsă de bun simț și de cultură generală. Dacă nu-l recunoști în această calitate, nu te duci, dar dacă ai mers la dialog, măcar să ai bunul simț”, a declarat Iurie Leancă în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Amintim că Andrei Năstase, Maia Sandu și Iurie Reniță sunt deputații blocului ACUM care nu au dat mâna cu președintele la întâlnirea cu acesta. La gestul de salut al lui Igor Dodon, aceștia au preferat să nu răspundă.


Pub