Cum arată biroul unui deputat. Dumitru Alaiba: Nu cred că merit asta// VIDEO

PE SCURT

Deputatul blocului ACUM, Dumitru Alaiba, a făcut astăzi un live pe Facebook, în care a arătat cum este amenajat biroul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova.

Astfel, deputatul a constatat că biroul are o masă de lucru, două scaune moi, dulap, safeu, un minifrigider.

În acest context, el a menționat că nu crede că merită astfel de confort și că, de fapt, puțini sunt oamenii care merită astfel de condiții.

PE LUNG

După ce a făcut o tură prin biroul său, Dumitru Alaba a spus că acum își dă seama de ce unii aleși ai poporului atât de mult nu au vrut sa renunțe la mandate.

„Nu simt că merit asta, pentru că știu prin cât chin şi prin câtă incomoditate au trecut oamenii care au votat pentru mine. Eu vă promit că n-o să uit acest sentiment de ruşine, pentru că acuma mi-i ruşine. Eu vă promit că în cel mai rău caz pentru această ţară, o să fie aşa o opoziţie de care ţara noastră încă nu a văzut”, a spus Alaiba.

Dumitru Alaiba a câştigat mandatul de deputat, candidând în circumscripţia nr. 51, SUA, Canada.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.