Achită cu un card bancar acum şi la parcomate – simplu, comod, rapid

Parcomate_MAIB

Obişnuieşti să-ţi parchezi automobilul în parcarea reamenajată modern la Aeroportul Internaţional Chişinău ori de câte ori pleci în deplasare sau revii, întâlneşti pe cineva drag sau trebuie să petreci? Acum, poţi achita serviciile de parcare cu un card bancar Visa, Mastercard sau American Express, la parcomatele de plată care integrează POS terminale de la Moldova Agroindbank.

Facilitatea îţi permite să achiţi rapid plăţile, inclusiv contactless, adică doar printr-o atingere, 24/7, fără implicarea unui operator şi fără comisioane sau taxe de procesare a plăţilor.

„Prin acest nou proiect de integrare a terminalelor POS la parcomatele de la Aeroportul Internaţional Chişinău ne-am propus să continuăm extinderea serviciilor digitale bancare de plată şi să oferim comoditate atât clienţilor Moldova Agroindbank, cât şi tuturor deţinătorilor de carduri bancare.

Digitalizarea serviciilor, inclusiv oferirea alternativei de plată cu un card bancar Visa, Mastercard sau American Express, cu siguranţă va oferi experienţe noi, comoditate şi mobilitate”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

„Salutăm proiectul de integrare a terminalelor POS la parcomatele de la Aeroportul Internaţional Chişinău şi suntem siguri că şi pasagerii, şi oaspeţii aeroportului vor aprecia acest lucru. Toate serviciile din terminal se rezumă la comoditate, rapiditate şi calitate. Iar acum, odată cu posibilitatea achitării parcării cu un card bancar, oamenii vor beneficia în plus de modalităţi de plată şi vor economisi şi timp”, a menţionat Petru Jardan, directorul general Avia Invest, Aeroportul Internaţional Chişinău.

În unităţile MAIB poţi oricând solicita emiterea unui card bancar Visa, Mastercard sau American Express, cu care efectuezi plăţi în ţară şi peste hotare, inclusiv în cadrul facilităţii digitale de achitare. În plus, acum poţi obţine un card Instant: tu soliciţi, MAIB ţi-l oferă imediat.

Amintim că recent MAIB a contribuit la oferirea unui plus de comoditate şi autonomie bancară într-un hypermarket din capitală, unde deţinătorii de carduri bancare pot procesa cumpărăturile în mod autonom, în noua zonă de autoservire. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente