Tentativă de omor asupra unui om de afaceri din regiunea transnistreană: Businessmanul, împușcat de 2 ori în cap; A fost adus la Spitalul de Urgență din Chișinău

Tentativă de omor în Dubăsari, regiune controlată de forțele separatiste. Un om de afaceri a fost împușcat de 4 ori de către mai multe persoane necunoscute. Totul s-ar fi întâmplat ieri în jurul orei 21:00.

Foto: Wikipedia

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău, unde medicii l-au operat și i-au scos gloanțele.

Rudele victimei au declarat polițiștilor de la IGP că l-au găsit pe bărbat în fața porții. Două gloanțe au nimerit în cap, unul în umăr și în abdomen.

Ofițerul de presă al Spitalului de Urgență a declarat pentru UNIMEDIA că bărbatul a suferit un traimatism cranio-cerebral deschis prin arma de foc în regiunea parietala. „Contuzie cerebrală gravă. La moment este internat în secția reanimare in stare extrem de gravă”.

Inspectoratul General de Poliție a luat act de cele întâmplate. Însă, din cauza că totul a avut loc în regiunea transnistreană, așa zisa miliție din regiune anchetează cazul.


Pub