Reacția Procuraturii Generale la declarațiile lui Ion Andronache, în cazul copilei de 13 ani ce a fost violată de tatăl vitreg: „La momentul comiterii crimei bărbatul era preot și ducea slujbe”

Procuratura Generală a oferit pentru UNIMEDIA o reacție la declarațiie lui Ion Andronache precum că instituția a oferit o știre falsă și care instigă la ură, în cazul fetei de 13 ani ce a fost violată de tatăl vitreg, iar bărbatul ar fi activat în calitate de preot. Astfel, Procuratura menționează că la momentul comiterii crimei bărbatul era preot, iar aceasta a fost recunoscut atât de inculpat, cât și de alți locuitori ai satului în care acesta ducea slujbe.

Foto: UNIMEDIA

„Procuratura nu comentează aberațiile unor pretinși formatori de opinie. Toate comunicatele emise de instituție sunt întocmite în baza actelor procesuale confirmative, iar faptul că subiectul infracțiunii la momentul comiterii crimei era preot, a fost recunoscut atât de inculpat, cât si de alți locuitori ai satului în care acesta ducea slujbe. Procuratura reiterează că, indiferent de viziunile și preferințele unora, toți subiecții infracțiunilor sunt egali în fața legii”, au declarat reprezentanții Procuraturii Generale pentru UNIMEDIA.

Amintim că Ion Andronache a comentat cazul fetei de 13 ani ce a fost violată în nenumărate rânduri de către tatăl vitreg, iar în consecință dânsa a născut un copil. În cadrul unui live pe Ortodoxia - „pentru că așa trebuie”, vloggerul spune că s-a așteptat ca Mitropolia Moldovei și Mitropolia Basarabiei să vine cu o reacție pe acest caz. De asemenea, Andronache a încercat să afle cine este acest bărbat, care, potrivit Procuraturii, a activat în calitate de preot. Astfel, vloggerul a descoperit că inculpatul a activat în calitate de ieromonah și a fost cateresit acum 10 ani.


Pub