(video) Premieră în Coreea de Sud: A opta generaţie Hyundai Sonata

Vă vine să credeţi sau nu, dar aceasta este noua generaţie Hyundai Sonata, a opta la număr. A fost lansată acum câteva zile în Coreea de Sud şi introduce în premieră pe un model de serie global al mărcii, limbajul stilistic Sensuous Sportiness, promovat de conceptul Le Fil Rouge pe care l-am văzut acum un an la Geneva Motor Show.

Foto: autoblog.md

La baza noii generaţii Sonata stă, potrivit producătorului, a treia generaţie a platformei dezvoltate pentru autoturismele mărcii, care va fi utilizată şi pe modelele viitoare. Noua platformă va îmbunătăți competitivitatea pe piață a celor mai noi modele Sonata și a modelelor viitoare ale Hyundai, cu o mai mare flexibilitate în dezvoltarea vehiculelor, ceea ce îmbunătățește în mod dramatic designul general, siguranța, eficiența, puterea și performanțele de conducere.

Noua generație Sonata oferă o reducere a greutății și o eficiență sporită a consumului de combustibil, asigurând în același timp o rezistență sporită cu noua platformă. Arhitectura se bazează pe avantajele sale principale: un design stabil cu un centru de greutate inferior. Fiind la a treia generaţie, i-a permis Hyundai să implementeze elemente de design sportive și elegante pentru noul Sonata. Află mai multe detalii despre automobil, pe AutoBlog.MD


Pub