(video) Dodon a comparat posibilele dezbinări din fracțiunile parlamentare cu un „vinegret”: „Le-am explicat ambasadorilor că este o salată politică”

Igor Dodon a comparat o eventuală majoritare formată din politicieni dezbinați din fracțiunile parlamentare cu un „vinegret” și a spus că le-a explicat ambasadorilor că nu va accepta „o salată politică”. Declarația a fost făcută la o emisiune de la NTV.

Foto: UNIMEDIA

„Eu am avertizat și am făcut-o public, că nu voi accepta un „vinegret” sau olivier. Apropos, ambasadorii nu înțelegeau ce înseamnă olivier sau „vinegret”, ei nu au crescut în Uniunea Sovietică, dar eu le-am explicat că aceasta este o salată politică, atunci când sunt luați deputați din diferite fracțiuni pentru a crea o majoritate parlamentară. Și ei au înțeles”, a spus Igor Dodon.

Dodon a mai declarat că nici ambasadorii nu ar fi dispuși să accepte o astfel de majoritate: „Mulți dintre ei, nu voi spune cine, pentru a nu-i compromite, mi-au spus că nu vor accepta o salată politică. Ei cred că acest lucru nu este legitim. Mai mult, ei mi-au spus că patru deputați din acest legislativ figurează în raportul Kroll-2. Dacă măcar unul va fi în componența majorității, vor apărea întrebări, deoarece trebuie să ne lămurim cu furtul miliardului”.


Pub