(video) BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4 Coupe este oferit până apare noua generaţie GLE 63 AMG Coupe

Atelierul de tuning BRABUS pune la dispoziţia celor care caută o interpretare mai agresivă a celui mai rapid SUV Coupe din lume modelul BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4 Coupe pe baza lui GLE 63 AMG Coupe. Asta până apare o nouă generaţie de care nemţii se vor apuca.

Foto: autoblog.md

După câte poate v-aţi dat seama din denumire, componenta principală de pe acest monstru este motorul de sub capotă, un V8 twin-turbo a cărui volum a fost mărit de la 5.461 la 5.912 cm³, i-au fost lărgiţi cilindrii până la 99 de mm şi a primit noi pistoane forjate corespunzător mai mari. Diferit este şi arborele cotit, bielele forjate sunt mai lungi acum, iar ambele capete ale cilindrilor sunt optimizate pentru fluxul de amestec.

Pentru a funcţiona corespunzător, un modul de admisie a fost proiectat special pentru motorul cu volum mărit. Este făcut din carbon și include o nouă cutie pentru filtrul de aer, cu secțiune transversală mai mare. Un sofisticat canal de aer este integrat în capotă şi livrează aerul necesar pentru răcire. Află ce a mai primit nou şi cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD


Pub