Filip, despre funcția de premier: „De unul singur un prim-ministru nu poate rezolva nimic”

Funcția de premier nu este atât de importantă pentru că el de unul singur nu poate rezolva nimic. Cel puțin asta spune actualul prim-ministru Pavel Filip, într-un interviu pentru postul TV Prime.

Foto: UNIMEDIA

„Vorbim acum de viitorul premier. Chiar nu vă gândiți la un nou mandat? Eu sunt parte a Partidului Democrat şi vreau să vă spun că noi nici nu am ajuns să discutăm despre noul premier. Sunt lucruri mult mai importante, care țin de crearea unei majorități parlamentare. Pentru noi, cei din această formațiune politică, este mai puțin important cine şi în ce funcție se află, pentru că de unul singur un prim-ministru nu poate rezolva nimic. Lucrurile pot fi rezolvate în echipă. Şi, iată, pentru noi este importantă întreaga echipă, acolo unde se discută toate problemele, acolo unde venim şi discutăm şi despre eventuale strategii. De aceea, nu am vorbit şi doar bunul Dumnezeu știe cum va fi mai departe”.

UNIMEDIA amintește că Partidul Democrat a chemat la discuții Blocul ACUM, propunându-le funcția de premier. Blocul ACUM a refuzat orice discuție cu PD și PSRM.


Pub