(foto) Aston Martin şi casa italiană Zagato pregătesc un nou proiect spectaculos: DBS GT Zagato

Cu ocazia aniversării a unui secol de la fondarea atelierului şi renumitei case italiene de design Zagato (1919-2019), în colaborare cu britanicii de la Aston Martin va fi realizat un automobil numit DBS GT Zagato!

Acesta va fi parte a unei colecţii speciale, care va include şi un DB4 GT Zagato, model clasic pe care producătorul îl va construi din nou, drept continuare a seriei vechi, însă doar într-un număr limitat.

Foto: autoblog.md

Creat pentru a sărbători centenarul pe care Zagato îl împlineşte, DBZ Centenary Collection este un proiect unic care aduce un omagiu unei icoane a trecutului și creează un clasic al viitorului. Această colaborare unică extinde un parteneriat creativ remarcabil, care iată că durează deja de aproximativ 60 de ani, unul care a generat în mod consecvent design-uri îndrăznețe și interesante, iar ultima interpretare este DBS GT Zagato, schiţele căruia îi sunt prezentate acum.

La baza modelului va sta cel mai puternic Aston Martin de serie al momentului – DBS Superleggera – dar care va primi un exterior complet nou, dar şi un interior diferit. Află mai multe detalii despre maşină şi preţ, alături de mai multe imagini, pe AutoBlog.MD


Pub