CANCERUL MAMAR: A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională

Pentru susținerea pacientelor diagnosticate cu cancer de glandă mamară, Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie mondială în oncologie. Profesorul Oncolog, dr. Sinan Karaaslan și Profesorul în Chirurgie, dr. Kemal Rasa, vor oferi consultații pentru pacientele care vor sa afle o a doua opinie medicală privind tactica de tratament și investigații, în special în cazurile de dezvoltare a complicațiilor postoperatorii.

Foto: Medpark
  • Data: 3 Aprilie 2019
  • Adresa: Andrei Doga 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numar de contact: 022 400040

Pacientele se vor prezenta cu următoarele documente în prealabil:

  • epicriza medicală care confirmă diagnosticul,
  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT,
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

Consultațiile specialistilor de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sănătate fără Hotare – tratamentul cazurilor grave”, în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament în țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicină nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.


// console.log('no ads situation')