(video) BMW iNEXT, i4 şi iX3 sunt testate împreună lângă Cercul Polar. Primele detalii despre coupeul cu patru uşi

BMW i pregăteşte lansarea următoarei generaţii de modele cu propulsie exclusiv electrică. Trei dintre modelele electrice ale mărcii trec în prezent prin faza principală a procesului de dezvoltare pentru serie la centrul de teste de iarnă pe care BMW Group îl are la Arjeplog (Suedia).

Împreună cu BMW iX3, care va fi disponibil spre vânzare încă de anul viitor, BMW i4 şi BMW iNEXT, care vor ajunge pe piaţă în 2021, efectuează un program intensiv de testare.

Foto: autoblog.md

În cadrul testelor complete, componentele trenului de rulare şi ale suspensiei sunt verificate în condiţii extreme de vreme şi drum. Zona de testare, situată în Suedia la limita Cercului Arctic, oferă condiţiile ideale pentru acest scop.

Pe suprafeţele lacurilor îngheţate, pe zăpadă şi în frig arctic, motoarele electrice, bateriile de înaltă tensiune şi electronica de putere a tehnologiei BMW eDrive, precum şi sistemele de control al suspensiei îşi demonstrează nivelul ridicat de performanţă şi fiabilitate. Mai multe detalii, imagini foto şi video, pe AutoBlog.MD


Pub