(video) Premieră: Noul Ferrari P80/C – o maşină de circuit one-off, dezvoltată din 2015

Crearea unui concept complet nou și modern pentru un automobil sport marca Ferrari este atât de ambițios, cât şi un proces complex. Dar în acest spirit, și cu o contribuție foarte specifică a clientului, s-a conceput noul şi unicul Ferrari P80/C.

Ferrari Styling Centre, sub supravegherea lui Flavio Manzoni, dar şi echipa de inginerie și aerodinamică, a lucrat împreună cu proprietarul, împărtășind principii și viziuni pentru a crea o nouă „mașină eroică” cu un suflet absolut unic și autentic.

Foto: autoblog.md

Clientul, un mare cunoscător al lumii Ferrari, vine dintr-o familie de entuziaști și de admiratori ai mărcii și este el însuși un colecționar Ferrari, foarte apreciat și priceput. El a fost, astfel, partenerul perfect cu care să se realizeze un proiect atât de solicitant, care necesită cel mai înalt nivel de interacțiune, precum și implicarea emoțională.

Dorinţa de bază a clientului a fost aceea de a crea un prototip sportiv modern, inspirat de modelele iconice din istoria Ferrari: 330 P3 / P4 pe de o parte și Dino 206 S (anul producţiei 1962) pe de altă parte. Află mai multe despre automobil, pe AutoBlog.MD


Pub