/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Naționala Moldovei joacă astăzi, la 19.00, în deplasare împotriva Turciei

missing
25 martie 2019, ora 17:41

Ca și în partida cu Franța, tricolorii vor trebui să se descurce fără căpitanul Alexandru Epureanu, dar și fără atacantul Vitalie Damașcan. Potrivit moldfootball, jucătorul care a fost decisiv la golul lui Ambros în poarta Cocosilor Galici, a revenit în Italia acuzând dureri de coapsă.

Și selecționerul Turciei, Șenol Gune, se confruntă cu probleme de efectiv, marea absență fiind mijlocașul lui AS Roma, Cengiz Ünder, cel care a reușit un gol spectaculos în poarta tricolorilor într-un amical jucat în 2017. Totuși, turcii dispun de un lot foarte puternic, apreciat pe piață cu 150 de milioane de euro și aproape de zece ori mai valoros decât cel al Moldovei. Vedetele lor sunt Hakan Calhanoglu, care joacă la AC Milan, Burak Yilmaz de la Bețiktaș, Cenk Tosun de la Everton și Emre Belozoglu, cel care a cucerit în cariera sa peste 15 trofee cu Atletico Madrid, Inter Milano, Fenerbahce și Galatasaray.

Partida dintre cele două naționale va începe la ora 19, pe stadionul din Eskișehir și este arbitrat de ucraineni. Până acum, Moldova a jucat de nouă ori cu Turcia. Nu a câștigat niciodată: de șapte ori a pierdut și în două meciuri a remizat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram