Sergiu Sîrbu îi răspunde Mariei Ciobanu: „Să vă amintesc de câte ori ați insultat dvs. diferite persoane?”

Democratul Sergiu Sîrbu îi răspunde deputatei Maria Ciobanu, după ce cea din urmă i-a adresat o scrisoare deschisă. Sîrbu afirmă în cazul agresiunii sale forța fizică nu ar fi fost justificată.

Foto: UNIMEDIA

„Doamnă colegă Maria Ciobanu, dacă cineva v-ar fi agresat fizic pe dumneavoastră, reacția mea firească, umană și colegială ar fi fost să fac o declarație publică de condamnare a agresiunii asupra dvs. și să vă îndemn să vă adresați poliției, pentru ca agresorul să răspundă (bărbătește) în fața legii pentru ce v-a făcut.

Pentru că, indiferent de partidele în care suntem, indiferent de cât de diferite ne sunt viziunile, argumentele nu trebuie înlocuite cu agresiuni fizice.

Eu vă spun cu toată fermitatea că nu l-am jignit pe acel individ, dar chiar dacă i-aș fi spus ceva, agresiunea fizică nu ar fi fost justificată. Să vă amintesc de câte ori ați insultat dvs diferite persoane? Și asta înseamnă că ar fi trebuit să vină să vă lovească?!! Că asta se înțelege din poziția pe care o exprimați. Sau ce promovați dvs de fapt? Cred că promovați doar emoții negative și frustrări, ură și agresivitate.

În ceea ce privește plângerea. Aceasta nu a fost depusă de mine. Poliția a început cercetarea cazului dat fiind că fapta a fost comisă în public. Eu doar am dat explicații pe caz.

Potrivit prevederilor CPP organul de urmărire penală e obligat să facă cercetările până la capăt, în conformitate cu atribuțiile legale pe care le are. Regret dar pentru acest caz împăcarea părților nu duce la încetarea procesului.

Îmi displace și mie total acest incident, dar nu am avut niciun rol în declanșarea lui”, se arată în postare.

UNIMEDIA amintește că membra Blocului ACUM Maria Ciobanu a trimis o scrisoare deschisă către democratul Sergiu Sîrbu, în care îi spune că Partidul Democrat îl folosește în jocuri murdare.


Pub