14:12:55 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Radu Albot a fost foarte aproape să-l ÎNVINGĂ pe marele Federer. Elvețianul, ținut în ȘAH de jucătorul nostru: „Am făcut tot posibilul să-l câștig pe Roger, dar…”

Sport 24.03.2019 19:00 Vizualizări2174 Autor: Ziarul National
VIDEO // Radu Albot a fost foarte aproape să-l ÎNVINGĂ pe marele Federer. Elvețianul, ținut în ȘAH de jucătorul nostru: „Am făcut tot posibilul să-l câștig pe Roger, dar…” facebook


Roger Federer (Elveţia; 5 ATP) a fost la un pas de un eşec surprinzător în faţa lui Radu Albot, numărul 46 ATP, în turul secund de la Miami. Partida a durat peste două ore și s-a decis în trei seturi.

Primul set a fost adjudecat de Radu Albot, spre surprinderea spectatorilor din tribune. Jucătorul nostru a făcut break în debutul partidei și conducea pe tabela turneului din Florida. În setul secund s-a mers umăr la umăr și se părea că totul se ba decide la tie-break, unde se putea întâmpla orice. Nu a fost să fie, pentru că Roger a forțat și s-a impus cu 7-5.

Ultimul act a început sub nota echilibrului, dar emoţiile şi mirajul unei victorii atât de importante şi-au spus cuvântul pentru Radu Albot. La 3-4 pentru Federer, pe propriul serviciu, moldoveanul a cedat break-ul care a făcut diferenţa, iar elveţianul a bifat victoria în două ore şi 11 minute.

„Astăzi am făcut tot posibilul să-l înving pe Roger, dar din păcate nu mi-a reușit. Sunt bucuros de ce am reușit săptămâna aceasta aici, la Miami și în turneele precedente”, a spus Albot la finalul partidei cu Federer.

De partea cealaltă, elvețianul a spus că e fericit că a reușit să-l câștige pe Radu Albot. „Sunt fericit că am găsit calea spre victorie în această seară”, au fost primele cuvinte ale lui Federer după meci.

În turul 3, Federer îl va întâlni pe Filip Krajinovic (Serbia; 103 ATP). Partida este programată luni, în jurul orei României 17:00.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md